Implica-te

Cu totii avem aceasta nevoie de a AJUTA, de a CONTRIBUI in comunitatea in care traim. Avem o veste buna pentru dumneavoastra: ASOCIATIA COPIII TUTUROR va poate implini aceasta nevoie de a AJUTA! Este simplu, puteti redirectiona 20% din taxa de profit, sau 2% din taxa pe venit, pe care oricum o dati statului, catre ASOCIATIA COPIII TUTUROR!  Ajutati astfel o familie sa aiba grija de copii sai: sa mearga la scoala, sa se bucure de un cadou, sa fie independenti financiar. Contributiile dumneavoastra vor transforma sperantele si dorintele acestor copii si ale familiilor lor, in fapte reale, concrete. “Asociatia Copiii Tuturor” este o organizatie non-profit, iar proiectele noastre sunt posibile datorita contributiei sustinatorilor nostri, atat din Marea Britanie cat si din Romania.

Cum poti ajuta?

Persoanele fizice pot ajuta proiectele noastre prin:

• completarea Formularului 230 pentru angajati  pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe venit. Formularul trebuie depus pana la data de 25 mai 2016 la Administratia Fiscala de care apartineti sau ni-l trimiteti scanat pe email la asociatiacopiiituturor@gmail.com https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/cerere_230.pdf
  • completarea Formularului 200 pentru persoanele care realizeaza venituri din alte surse. Formularul trebuie depus pana la data de 25 mai 2016 la Administratia Fiscala de care apartineti sau ni-l trimiteti scanat pe email la asociatiacopiiituturor@gmail.com https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/dec_200.pdf
  • donatii de haine, incaltaminte de iarna, jucarii IN STARE BUNA;
  • participarea la evenimentele caritabile organizate de Asociatia Copiii Tuturor;
  • Fa bine si ajuta-l pe Mos Craciun! adica poti cumpara un cadou de Craciun pentru unul dintre copiii beneficiari ai Asociatiei; ne puteti contacta si va putem trimite cateva cazuri si dv sa alegeti un copil pentru care sa fiti Mos Craciun in aceasta iarna;
  • alatura-te Familiei 777- ACTionam impreuna pentru copii. Pentru mai multe detalii click aici
  • printr-o contributie in contul Asociatiei  BANCA UNICREDIT : RO22 BACX 0000 0008 6254 4000

Companii

Contribuie 20% din impozitul pe profit

Orice companie ce realizeaza profit poate redirectiona catre “Asociatia Copiii Tuturor” 20% din impozitul pe profit datorat statului. Este necesara  completarea unui contract de sponsorizare – contactati-ne la asociatiacopiiituturor@gmail.com pentru a va trimite contractul si explica procedura de sponsorizare. Venim noi la dumneavoastra, nu trebuie sa faceti nimic decat sa vreti sa AJUTATI si sa semnati contractul de sponsorizare, de restul ne ocupam noi!

Avantajele unei companii:

• nu costa nimic: redirectionezi din impozitul pe care oricum il platesti statului
  • nebirocratic: doar închei un contract de sponsorizare
  • transparenta completa: 100% din banii donaţi contribuie la realizarea proiectului

Contribuie in LEI

Nici o suma nu e mica pentru a sprijini proiectele organizatiei. Efortul dumneavoastra va conta

BANCA UNICREDIT : RO22 BACX 0000 0008 6254 4000