HALF-A-PERFECT WORLD TOUR

Salut la toti cei care sustin proiectele Asociatiei Copiii Tuturor…in primul rand multumim tuturor ce ne-au fost alaturi in ultimii ani… deasemenea noi si beneficiarii nostrii apreciem incurajarile voastre.Deja am inceput antrenamentele pentru maratonul cu bicicleta… ei bine pana acum deja ne-am uns toate incheieturile cu ulei sa nu scartaim prea tare, ba am uns chiar si bicicleta.

Data exacta a cursei de ciclism va fi anuntata de indata ce vom afla daca mai sunt si alte evenimente ce se suprapun… anu ltrecut aproape ca ne-am unit cu cei care participau la triatlonul din Mamaia… si eu nu prea pot sa inot.

Ca sa va aducem aminte de ce organizam acest eveniment anual, in afara faptului ca incerc sa le pastrez cat de cat o conditie fizica participantilor anuali, precum Bogdan, Tudor, Cosmin, Alina. Cursa este pentru a sprijini copii dezavantajati si de multe ori bolnavi saaibasansa la o educatiedecenta, cumparandule rechizite scolare si haine pentru iarna.

Sunt destul de slabe sansele aici in Romania ca acesti copii sa rupa ciclul saraciei in care au fost aruncati, insa fara educatie sansele sunt aproape inexistente.

Ne puteti ajuta daca doriti sa participati la acest eveniment platind o taxa de 50 lei sau sa ma sponsorizati pe mine ori peunul dintre colegii mei.

Incercam sa pedalam 45 km, ca si semnificatie pentru copiii din proiect… 45 de ani fiind durata medie de viata a unui copil infectat cu virusul HIV la nastere sau in copilarie(The Lancet: Vol 372;Issue 9635;Pp 293-299, July 2008].

Maratonul nostru se numeste`Jumatate de lume perfecta` deoarece maratonul il facem sub forma unei curse cu stafete, incepand in NouaZeelanda cu prietenii nostrii Warren si Nadine, apoi in Romania dupa care in Tara Galilor… nu este jumatate de lume perfecta dar cel putin jumatate de lume sufletista.

Va asteptam cu drag la clubul elevilor din Constanta in data de 23 Septembrie la ora 13 00 !