Evenimente ACTionam pentru copii

Let’s Holiday cu Asociatia Copiii Tuturor

Let’s Holiday cu Asociatia Copiii Tuturor vara asta! Dupa cum v-am obisnuit deja Asociatia Copiii Tuturor, cu sprijinul partenerilor sai, este – in aceasta vara – partenerul vostru de joaca! In mai si iunie v-am invitat cu copiii dumneavoastra alaturi de cei mai buni povestitori sa deschidem drumul spre lumea de basm, si am povestit.

Vă invităm ca pe parcursul verii, în fiecare joi pe 7, 14, 21, 28 iulie şi 4, 11, 18, 25 august, la ora 18h30 in librăria Diverta din City Park Mall Constanta să continuăm călătoria în lumea poveştilor, învăţând cântecele în limba engleză, cât şi să ne dezvoltăm îndemânarea prin activităţi de origami, pictură, modelaj şi multe altele. Intrarea este liberă, însă locurile sunt limitate, astfel că doritorii işi pot rezerva locurile prin email la asociatiacopiiituturor@gmail.com. sau direct in sediul librăriei.

Ne dorim ca aceste activităţi oferite comunităţii să reprezinte cartea noastră de vizită, a Asociaţiei COPIII TUTUROR pentru că noi reprezentăm copii defavorizaţi din comunitatea constănţeană, şi credem cu toată tăria în motto-ul nostru Pentru că fiecare copil contează. „Vremea Poveştilor” este un proiect pentru copii iniţiat de Asociaţia Copiii Tuturor în parteneriat cu Librăria Diverta Constanţa, in luna mai 2011. Pe parcursul proiectului, ni s-a alăturat şi Centrul de Voluntariat CENTRAS Constanta. Scopul acestui proiect îl reprezintă promovarea activităţilor recreativ-educative ca alternative la vizionarea filmelor de desene animate si a jocurilor de calculator. Astfel, am început in lunile mai-iunie cu activităţi de lectură de poveşti, din dorinţa de a aduce în atenţia copiiilor valoarea cărţilor şi plăcerea de a descoperi personajele de poveste prin lectură. Ne-am dorit însă să diversificăm tipurile de activităţi oferite şi de aceea pe lunile de vacanţă le-am pregătit participanţilor activităţi interactive de învăţare a limbii engleze precum şi activităţile de îndemânare menţionate mai sus.

Partener media la acest proiect este Radio Constanţa.

Activitati de origami

Activitati in limba engleza

A venit vremea povestilor si a povestelor!

‘A fost odată ca niciodată…’ este poate una dintre cele mai cunoscute fraze, de care fiecare copil, devenit adult, işi aminteste cu drag. Noi, la Asociaţia Copiii Tuturor, suntem conştienţi de rolul poveştilor şi pentru asta, am spus poveşti, am discutat şi colorat in fiecare sâmbătă incepând cu luna mai la ora 11h30 in librăria Diverta din Tomis Mall. Vă invităm ca pe parcursul verii, lunile iulie-august, să continuăm poveştile, la care adăugăm atât cântece în limba engleză, cât şi activităţi de îndemânare – origami – intr –o nouă locaţie, în parcul Tăbăcărie, la sediul librăriei Diverta din City Park Mall.

„Vremea Poveştilor” este un proiect pentru copii iniţiat de Asociaţia Copii Tuturor în parteneriat cu Librăria Diverta. Scopul acestui proiect îl reprezintă promovarea valorii cărţilor şi plăcerea de a descoperi personajele de poveste prin lectură, proces care stimuleaza imaginaţia şi creativitatea copiilor. Se doreşte crearea unei atmosfere plăcute şi interactive pentru copii cu scopul de a redescoperi plăcerea lecturii, precum şi a moralelor poveştilor si a lecţiilor de viaţă pe care le putem învăţa, insuflându-le astfel copiilor dorinţa de a reveni în acest loc magic, al poveştilor şi al imaginaţiei.

Partener media la acest eveniment este Radio Constanţa.

Copiii Tuturor spune povesti

De vorba cu cei mici

Halloween Party 2015

A venit toamna gri cu frigul ei cri cri cri…insa si petrecerile de sezon!

Halloween Party  este deja la editia a 4-a! Pe 6 nov incepand cu ora 18h00 organizatorii evenimentului v-au pregatit spectacol, parada costumelor de Halloween, concursuri cu premii pentru copii si parinti deopotriva,  atelier de arts&crafts, tombola, bufet suedez si alte surprize! Halloween Party este eveniment caritabil pentru parinti si copii. Fondurile stranse vor folosite la achizitionarea de lemn de foc (400 lei per familie), provizii de iarna (200 lei per familie) si haine si incaltaminte de iarna pentru beneficiarii Asociatiei Copiii Tuturor.

Veniti sa va simtiti bine alaturi de noi si sa sprijiniti totodata familiile cu copii, din satele Constantei sarace, sa treaca cu bine de aceasta iarna.   Participarea la eveniment se face pe baza unei donatii de 100 lei/adult sau 150/cuplu, copiii au gratuitate.

CLICK pentru moment artistic la Halloween Party 2014

CLICK pentru parada costumelor la Halloween Party 2014

https://www.facebook.com/daviesalinacta/videos/vb.100000122240786/961499787197420/?type=3&permPage=1 Mai jos aveti cateva imagini de la editiile precedente:

Halloween Party ed III – comunicat post eveniment

Asociaţia Copiii Tuturor (ACT) mulțumește sponsorilor și susținătorilor săi pentru sprijinul oferit  evenimentului caritabil HALLOWEEN PARTY ediţia a III-a din  25 octombrie 2014, eveniment ce a susţinut proiectul „Incepe Scoala!”

Peste 60 de parinti si copiii acestora s-au bucurat de momente artistice variate, premii si surprize oferite de sponsorii evenimentului: ansamblul de dansuri greceşti Elpis, Gabi Drăgan & ansamblul de dans sportiv, magazinele Diverta. Fantomița și Vampirița au câștigat  concursul de parada a costumelor de Halloween –  pentru cele mai reuşite costumatii.

Maria Ciocan, Angela Dumitrescu si Liana Robu au câștigat premiul de Cei mai creativi cofeVoluntari  la cele 3 categorii de premii la prajituri: cel mai bun gust, cel mai frumos design pe tema Halloween şi cel mai creativ nume de prajitură.

Evenimentul a urmărit să promoveze şi să obţină sprijin material pentru derularea proiectului Incepe-scoala! Donatia pentru sustinerea evenimentului a fost de 100 de lei. Fondurile strânse din donaţiile participanţilor, in valoare de 4400 de lei,  sunt folosite pentru achiziţionarea a 30 de ghiozdane de scoala cu rechizitele necesare. Mai jos aveti imagini cu primii copii din grija ACT ce și-au primit cu bucurie ghiozdanele de școală cu rechizite.

HALLOWEEN PARTY – editia a III-a

Asociaţia Copiii Tuturor (ACT)  organizează HALLOWEEN PARTY ediţia a III-a pentru susţinerea proiectului „Incepe Scoala!” în data de 25 octombrie 2014, orele 18:00, la Hotelul Ibis Constanta. Eveniment susţinut de: Ansamblul de dansuri greceşti Elpis, Gabi Drăgan & ansamblul de dans sportiv, magazinele Diverta, JCI Constanta, The Coffee Shop şi Hotel Ibis Constanta.

La această editie v-am pregatit o cină in stil bufet suedez, momente artistice variate, premii si surprize. V-am pregătit două  concursuri: parada costumelor de Halloween – cu premii pentru cele mai reuşite costumatii si Cei mai creativi cofetari. – cu 3 categorii de premii la prajituri: cel mai bun gust, cel mai frumos design pe tema Halloween şi cel mai creativ nume de prajitură.

Invitatii speciali ai evenimentului sunt Ansamblul de dansuri grecesti al comunitatii elene Elpis din Constanta! Evenimentul urmăreşte să promoveze şi să obţină sprijin material pentru derularea proiectului „Incepe-scoala!” Donatia pentru sustinerea evenimentului este de 100 de lei. Fondurile strânse din donaţiile participanţilor vor fi folosite pentru achiziţionarea a 35 de ghiozdane de scoala cu rechizitele necesare.

Vă invităm astfel in oraş să petreceti  alături de noi bucurandu-vă de un spectacol variat de muzică, dans şi scenete de teatru, cină in stil bufet suedez si prăjituri delicioase făcute cu drag si măiestrie de voluntarii ACT, oferindu-vă in acelaşi timp oportunitatea de a sprijini comunitatea in care trăiti prin donatia de sustinere a evenimentului. Haideti sa ii sustinem pe acesti copii seropozitivi sa aibă o copilarie normală!

Pentru detalii şi inscrieri: psiholog MIHAELA PARIS 0735 220 424